Εκδήλωση σε συνεργασία με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωφόρος Βασ. Αμαλίας 8

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 18 Απριλίου στις 17:00 στο κτίριο του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, Αθήνα). Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στους τρόπους με τους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά τους νέους επαγγελματίες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εισέλθουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και προγράμματα, όπως το Erasmus Plus.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Στη συνέχεια, σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα "Ευρωπαϊκή Συνεργασία και Νεολαία" θα συμμετέχουν η υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Εύη Γεωργίτση, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Σταύρος Σαμουηλίδης και η Senior Policy Advisor & υπεύθυνη της Πρωτοβουλίας ‘Orange Grove’ της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Νατάσα Αποστολίδη.

Η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δρ Μαρίνα Στέφου θα κάνει εισαγωγική τοποθέτηση και θα συντονίσει την εκδήλωση.

Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το σύνδεσμο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Σας περιμένουμε!