Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola στην Ελλάδα

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, αύριο Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

Την πρόεδρο του ΕΚ θα δεχθεί η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η πρόεδρος Metsola θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη (θα ακολουθήσουν σύντομες δηλώσεις στον Τύπο) και με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα.

Κατά την επίσκεψή της, η πρόεδρος του ΕΚ θα απευθύνει ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων με θέμα "Η ΕΕ ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών" στις 12:00 (παρακολουθήστε ζωντανά στο Κανάλι της Βουλής και διαδικτυακά στο Κανάλι 1) και θα συνομιλήσει με νέους στο Ωδείο Αθηνών, για θέματα που τους απασχολούν με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές στις 9 Ιουνίου 2024 στις 15.00-16:15. Παρακολουθήστε ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα στο Facebook και στο κανάλι στο YouTube του Γραφείου του ΕΚ στην Αθήνα.

Παρακαλούνται όσοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ καλύψουν διά ζώσης την εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών να προσέλθουν έως τις 14:30.                                                                        

Φωτογραφίες και βίντεο από την επίσημη επίσκεψη της προέδρου στην Αθήνα θα είναι διαθέσιμα στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ και στα social media του Γραφείου του ΕΚ στην Αθήνα.