Δημοσιογραφικό σεμινάριο με θέμα τον Ευρωπαϊκό Νόμο για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και το Νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες (DSA)

http://athens.europarl.europa.eu/home/pagecontent/grid-3/main/events/

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 11:15-12:15 (ώρα Ελλάδας) η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεργασία με το European News Room στις Βρυξέλλες διοργανώνουν σεμινάριο για δημοσιογράφους σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Νόμο για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και το Νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες (DSA).

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του ΕΚ Sabine VERHEYEN (ΕΛΚ, Γερμανία) και η ευρωβουλευτής και μέλος της επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών, Christel SCHALDEMOSE (Σοσιαλιστές, Δανία), εισηγήτρια της έκθεσης για την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών (πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες). Για τους δημοσιογράφους που το επιθυμούν, δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Πότε: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, 11:15-12:15  (ώρα Ελλάδας)

Πού: διαδικτυακά μέσω Webex

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διερμηνεία στα γαλλικά, γερμανικά και δανέζικα.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Registration_EMFA_briefing μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μ.μ..

Στη συνέχεια θα σας σταλούν σχετικός σύνδεσμος και κωδικοί σύνδεσης.

Επισυνάπτεται σχέδιο προγράμματος (στα αγγλικά).

Πρόγραμμα ΕΔΩ (στα αγγλικά)